Online pénzkeresés othonrol !

Bevezetés az online marketing világába Hogyan érhetsz el sikereket,lehetsz sikeres. Tippek,információk az online üzlethez!!!

Friss topikok

  • Kovács Gyula Sándor: Köszönöm kérdésed de ez nem átverés mert akkor nem adnám meg az elérhetőségemet. Ha figyelmesen ol... (2014.08.20. 22:37) Külföldi munka VS rabszolga.

Címkék

Az építőipar illetve a külföldi munka gyötrelmei. 2

2014.07.29. 21:30 Kovács Gyula Sándor

Folytatva a történetemet.
Dolgoztam tovább külföldön de szerencsémre a kezdeti Németországból Ausztriába kerültem.Mint írtam az első lányom születésekor Linz-ben dolgoztam de utána Bécs-be kerültem és azóta is itt dolgozom, tehát nem sokkal/vagy nem is/ rosszabb a helyzetem mint aki Magyarországon dolgozik csak egy másik városban,településen dolgozik.
Annyival azért jobb helyzetben vagyok velük szemben,hogy jobban keresek és így többmindent megadhatok a családomnak.Tudom sajnoscsak hétvégi apuka vagyok illetve  akkor vagyok velük amikor szabadságon vagyok,de akkor igyekszem minnél jobban tölteni velük az időt.
Két éve belekezdtem egy MLM-es üzletbe gondolva hogy segít a problémám megoldásában de nem igazán tudom csinálni mivel amikor kint dolgozom azt általában reggel 7-től este 7 ig-tart és igy nincs túl sok idöm vele foglalkozni. Az MLM-es utmutatást felhaználva megkerestem minden ismerősöm és ismerőseiket de hát nem ugy müködik ahogy azt elmondták.Mindenki szerint jó a temék /jelen eseten egészséges kávé/ csakhogy mindenki drágának tartotta.Annyi előnyöm azért volt ebben az üzletben,hogy nekem az izületeim nem fájnak már a kisebbik lányom pollen alergiája is enyhült.
Ebben az évben viszont találtam egy remek internetes üzletet amit ithonról /ha úgy nézzük nekem két othonom van egy hétközbeni Ausztria és egy hétvégi Magyar/ is végezhető szabadidőben és nem kell eljárkákni másokat megkeresni,hivogatni,prezentációkat tartani.Itt a belépés  is csak 25 dollár amivel már el tudod indítani az üzleted,és pénzt lehet vele keresni.Itt nincs kötelező vásárlás mint a másik MLM-s üzletben.
Itt nincsenek különböző bonuszok viszont 100% jutalmat kapsz a termékért. Mi a termék? A termék itt a tudás,hogyan keress pénzt az interneten ,hogyan alkalmazd és vele 10 blog amivel ezt megteheted.


Érdekel TÉGED is ez a nagyszerű lehetőség?


Itt 100% jutalmat,kifizetést kapsz.
Íratkozz fel hírlevelemre Itt és további információkat és 
egy ingyenes bemutató videót is kapsz a Titokról.

Ha alkalmazni is szeretnéd kattints a nagy sárga gombra.

További részletek az életemről illetve a titokról a következő blog bejegyzésemben találsz.

De elérhetsz a :

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380      hétvégén

        004369919053127  -es telefonszámon is.        hétközben

További szép napokat

Üdv : Gyula       

 

Szólj hozzá!

Az építőipar illetve a külföldi munka gyötrelmei.

2014.07.28. 20:36 Kovács Gyula Sándor

Az építőipar illetve a külföldi munka gyötrelmei.

HA már olvastad a Blogom előző bejegyzéseit akkor most talán csodálkozol,hogy ezt írom.
Megértelek.
Az időseket idézve "mindig csak a szépre emlékezem" vagy
ha úgy tetszik csak a pozitíz dolgokra.
Ez mind igaz de sajnos vannak hátrányai is.
Vannak olyan szerencsések akik tudják a családjukat is magukkal vinni de én nem tartoztam közéjük.
Miért is keres az ember munkát külföldön?
Én nem dicsérem az "Átkos rendszert" de emlékszem akkor aszegényebb dolgozó emberek is el tudtak menni nyaralni egy egész hétre példáúl a balatonra is./Ma meg lehet ezt tenni? Nagyon sok ember örül ha a rezsijét ki tudja fizetni és még enni is tud./
Én 1989-ben mentem külfödre dolgozni azzal a célla,hogy egy kicsit spóroljak ha esetleg megházasodom és gyerekem lessz jobban tudjunk élni.
Nem terveztem azt hogy ilyen sokáig kint kell dolgoznom de az élet sajna közbeszolt.
Jött a nagy Ö és azután pedid az első lányom 1992-ben.
Linz-ben dolgoztam amikor telefonált a kedvesem,hogy érekezik a lányom.Reggel 6-kor telefonált amire én mindent othagyva "rohantam" haza,meg is büntettek az osztrák rendőrök gyors hajtásért /de megérte/hiába mentegetöztem azt mondták a baba nélkülem is megszületik.
Nem lett igazuk mivel én még korábban értem a korházba mint a kedvesem./ akkor még nem tudtam vagy gondoltam,hogy a víz elfolyása uttán nem rögtön jön/
Igy "apás szülés" volt.
Szerettem volna itthon maradni de sajnos az átkos anyagi helyzetünk nem nagyon engedte.
Maradtam kint és elkezdtem gyüjtögetni a leendő házunkra és persze arra hogy jobban élhessenek.
Most már van remény,hogy hazakerüljek mivel találtam egy nagyszerű munkát amit othonról tudok csinálni az interneten keresztül és a családommal lehessek.
Érdekel TÉGED is ez a nagyszerű lehetőség?
Itt 100% jutalmat,kifizetést kapsz.

http://www.clickthephototoday.com/onlineuzlet

Íratkozz fel hírlevelemre Itt és további információkat és 
egy ingyenes bemutató videót is kapsz a Titokról.
Ha alkalmazni is szeretnéd kattints a nagy sárga gombra.

További részletek az életemről illetve a titokról a következő blog bejegyzésemben találsz.

De elérhetsz a :

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380

        004369919053127  -es telefonszámon is.

További szép napokat

Üdv : Gyula         

Szólj hozzá!

Arnold Works at Gold's

2014.07.27. 13:52 Kovács Gyula Sándor

TE felismered?

Ki segít ezen a videón másoknak.

 

 

 

Segítd TE is másoknak!

További videó ITT !

Iratkozz fel hirlevelemre ITT

De elérhetsz a :

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380

        004369919053127  -es telefonszámon is.

További szép napokat

Üdv : Gyula             

Szólj hozzá!

Nem is gondolnák a devizahitelesek, milyen sokat kaphatnak vissza

2014.07.24. 21:20 Kovács Gyula Sándor

Érdekes cikket találtam a penzcentrum.hu oldalon.

Ha neked is van hiteled akkor gondolom érdekelhet.

 

Nem is gondolnák a devizahitelesek, milyen sokat kaphatnak vissza2014. június 25., szerda 16:38 Ráski Péter

  • Címkék:  
  • devizahitel,
  • devizacsomag

 

Kész van a devizahiteles mentőcsomag, és a kormány már a héten benyújtja a törvényjavaslatot a parlamentnek. Az árfolyamrés és az egyoldalú szerződésmódosítás miatt nagy összeg járhat vissza a devizahiteleseknek, de pontosan mennyire számítsunk, mennyivel csökkenhet a törlesztőrészlet?

 

Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter ma bejelentette, hogy a kormány elkészült a devizahiteles mentőcsomag első intézkedésével. A Kúria múlt heti döntése alapján az árfolyamrés tisztességtelen alkalmazása és az egyoldalú kamatemelések miatt hoznak törvényt.

 

Ennek alapján pénz járhat vissza a devizaadósoknak, azonban ennek mértéke több mindentől függ. Mennyi pénz járhat vissza egy átlagosnak mondható devizaszerződés esetében? Példánkban egy 2007-ben felvett nyolc millió forintos svájci frank alapú hitel esetén visszajáró összegeket számoltuk ki.

 

Ennyi járhat vissza az egyoldalú kamatemelés miatt

 

Egy átlagos devizahitelnél a törlesztőrészletek nagyjából 90 százalékkal nőttek meg, ennek nagy része az árfolyam elszállásának tudható be, azonban a bankok egyoldalú kamatemelése is hozzátett a növekedéshez. A kamatemelés nélkül ugyanis a havi fizetendő "csupán" 70 százalékkal ugrott volna meg. De mennyit jelent ez forintban kifejezve?

 

A fenti példát alapul véve eddig 8,53 millió forintot fizettünk vissza, míg a kamatemelések nélkül 7,64 milliót kellett volna, vagyis 895 ezer forinttal többet fizettünk a hitelintézetnek. Ez az összeg, ami visszajárhat, amennyiben az országgyűlés elfogadja a törvényjavaslatot.

 

Ekkora visszatérítést kapnak a devizahitelesek az árfolyam miatt

 

A Kúria múlt heti határozata szerint a jegybanki középárfolyamot kellett volna alkalmaznia a bankoknak a pénzintézetek által meghatározott vételi és eladási árfolyam helyett. A fenti példát alapul véve a folyósításkor alkalmazott árfolyamrésen 64 ezer forintot, míg a későbbi részleteken 48 ezer forintot bukott egy átlagos devizaadós (a lakáscélú hitelek esetén 2010 óta nincs árfolyamrés). Ez azt jelenti, hogy a törvény alapján most összesen 112 ezer forint jár vissza.

Mennyit kapok összesen?

 

A visszatérítést még egy tényező befolyásolja, ez nem más, mint az elévülés. A miniszteri tájékoztatóból kiderült, hogy a még élő szerződések esetén minden visszajár, tehát nem évül el sem az árfolyamrés, sem az egyoldalú kamatemelés. A már lezárt szerződéseknél viszont csak az öt éven belüli szabálytalanság után kell visszatérítést fizetni.

A fenti példa esetén élő szerződésről beszélhetünk, vagyis minden jogtalan elvonás visszajár, ez azt jelenti, hogy összesen több, mint 1 millió forint jár vissza. Bizonytalan viszont, hogy mikor lép hatályba az intézkedés, illetve, milyen formában jár vissza a pénz. Ezek a kérdések a törvény benyújtásakor már kiderülhetnek, ami (a bejelentés szerint) napokon belül megtörténik.

 

Mennyivel csökken a törlesztőrészletem?

 

A havi törlesztőrészlet csökkenésére is lehet számítani, ami a kamatemelésből származó többletből fakad (lakáshitelek esetén az árfolyamrés 2010 óta nincsen). A példahitel jelenlegi havi fizetendője 124 ezer forint, ami 109 ezerre csökken, ez több, mint 12 százalékos enyhülést jelent az ügyfeleknek.

Tehát figyelj ne hagyd veszni a pénzedet.

Remélem hasznos információt találtam számodra.

Üdv.

         Gyula                 

Szólj hozzá!

Network Marketing Titkok.........

2014.07.22. 22:06 Kovács Gyula Sándor


  Egy blog szerkesztéséhez nem kell informatikai tudás.Ez megtanulható semmi rejtély nincs benne. Vannak üzleti blogok és ingyenes blogok, mint például WordPress blogok.  Az ingyenes blogokat nem igazán a cégek,üzletek építésére találták ki, mert erre nem igazán profik, és cenzúrázhatják és erre szerintem nincs szükséged.

Blog miben különbözik egy klasszikus weblaptól?

Weblap szerkesztéséhez szakértelem és informatikus vagy legalábbis informatikus tudás kell, és ez szinte megoldhatatlan ha nem értesz hozzá.De meg is csináltathatod üzleti weblapodat csak az elég sokba kerül.Ellenben a bloghoz semmilyen szaktudás nem kell, legalábbis a szerkesztéshez.

Az online marketing alapja a Landing page,capture page /értékesítési tölcsér,csatorna,  elkapó oldal/.

 Minden profi online marketinggel foglakozó szakember ezzel működteti az üzletét. Az Egyesült Állomokban már mindenki használ értékesítési csatornát.
 Miből áll ez? 
Ez egy blogból áll, amin keresztül kommunikálunk.

 A blogodon részletesen megismerik a termékedet, üzletedet, és ami talán a legfontosabb téged.

 Én is ezt teszem a saját területemen, és működik! Ahelyett hogy én hívogatnám a célközönségemet, ők hívogatnak engem. Na, ez nagy különbség! Ha te ezt szeretnéd megtanulni, hogy hogyan kell létrehozni, akkor kattints ide vedd meg az üzleti blogrendszert és a hozzá tartozó tudást,információt,hogy hogyan használd mindössze 25 dollárért!

Hiszen itt az Empowernél azt tanulhatod meg, hogy hogyan adj el bármit. Legyen az a bármi most, saját magad.

Egy másik nagy Marketing törvény: Legyél ott, ahol a célközönséged is ott van!

Ezzel az üzleti Bloggal ezt könnyedén megteheted.

További információért iratkozz fel hirlevelemre ITT,vagy olvasd további blog bejegyzéseimet.

Remélem tudtam segíteni egy kicsit ezzel az információval és remélem találkozunk még.

Üdv:    Gyula

Ui: Mindenkinek más üzlet tetszik. Más helyen érzi jól magát. De lényeg,hogy érezze jól magát, mert csak akkor lehet alkotni, ha az ember olyan környezetben dolgozik, ami nincs tele feszültséggel.

 

Szólj hozzá!

Te mire vársz még? Pénz az interneten!

2014.07.21. 21:55 Kovács Gyula Sándor

  Miért dolgozzák végig az emberek
nagy többsége az életét annyi pénzért,
ami sohasem elég a hónap végéig,
azután pedig annyi nyugdíjból kell megélnie,
ami a korábbinak csak a 60%-a?és így szinte semmire sem elég.
Miért nem automatizálják inkább a bevételeiket?
Hogy hogyan?

Ha szeretnéd megtudni a választ akkor olvasd tovább !


   Nagyon sokan úgy élik le az életüket, hogy - általában önhibájukon kívül - nem találkoznak olyan lehetőségekkel, amelyekkel változtatni tudnának az anyagi helyzetükön. (Vagy ha találkoznak is érdekesnek tűnő lehetőségekkel, azokat - szintén önhibájukon kívül, az eddig rendelkezésükre álló információk alapján döntve - azonnal az "Átverés!", a "Nem hiszem!", a "Tisztességtelen!" vagy az "Én ezt nem tudnám csinálni!" kategóriákba sorolják, anélkül, hogy belenéztek volna, további információkat szereztek volna be róla.)
   Most ez megváltozott.

Az Internet ma már annyira beépült az életünkbe, mint korábban a rádió, a TV vagy a telefon. Ezzel együtt új lehetőségek is megjelentek, amelyeket bárki a saját javára fordíthat, ráadásul olyan lehetőségek, amelyekhez nem kell rögtön szakértőnek lenni, nem kell olyasmit csinálni, amit a legtöbb ember nem szívesen csinálna, és - azáltal, hogy a munka nagy része automatizálva lett ez mindenkinek működni tud, aki legalább felhasználói szinten használja az Internetet,de ez sem feltétlenül szükséges..

    Az alábbiakban most Te is megismerheted azt az automatizált jövedelemszerzési módot, amely az általam megismert sokszáz közül a legkomolyabbnak bizonyult.

- Milyen lehetőséget szeretnék saját magamnak?

Mibe kezdenék bele?
    Amikor tanulmányozol egy adódó lehetőséget, TE mi alapján döntöd el, hogy megfelelne-e az a TE  céljaidnak, elvárásaidnak?

Milyennek kellene lennie egy - a TE számodra ideális - lehetőségnek?

        - Legyen otthonról, kényelmesen végezhető?
        - Korrekt, megbízható háttérrel rendelkezzen?
        - Szeretnél biztos lenni abban, hogy Neked is működni fog?
        - Olyannak kell lennie, amelyet - előképzettség nélkül is - könnyen meg tudsz tanulni?
        - Mellékállásban, saját időbeosztásban végezhető lehetőségre lenne szükséged?
        - Inkább valami kockázatmentes lehetőséget választanál?
        - Olyan lehetőséget szeretnél, amely egyre nagyobb bevételeket hoz ugyanannyi munkával?
        - Azt szeretnéd, ha a jövedelmeidnek nem lenne fix felső határa?
        - Nem akarsz tőkét, komoly induló összeget befektetni?
        - Nem akarsz termékekkel, postázással és garanciák vállalásával bajlódni?
        - Nem akarsz vagy nem tudsz eladni semmit?
        - Jó lenne, ha a munka javarészét automatizálni tudnád?
        - Szeretnéd, ha mások támogatnának az előrejutásban, komolyabb sikerek elérésében?
        - Előnyt jelentene az, ha egy lehetőség globális, az egész világra kiterjedő piacot hoz Neked?

    Ha ezek közül akár csak egyre is IGEN-nel válaszoltál, akkor itt egy lehetőség,
amely pontosan Neked szól.
De mit szólnál ahhoz hogy az elöbb felsorolt előnyökhöz mind hozzá jutnál?
Most itt a lehetöség.
   Ez szinte semmibe nem kerül Neked, mégis lehetőséget kapsz arra, hogy - kihasználva a tudásunkat, a tapasztalatunkat és az Internetben rejlő hatalmas üzleti potenciált - Te is automatizálni tudd a jövedelmed, egyre nagyobb részt megszerezve egy amúgy is robbanásszerűen növekvő piacból.

    Ne félj attól, hogy Te ezt nem tudnád csinálni. Győződj meg róla, hogy az a különleges módszer, amelyet mi alkalmazunk, Neked is működni tud. 

Ez biztosan jó lesz ez nekem?
A kérdése itt van 10 válasz.

 1. Itt semmit nem kell eladnod, egy automatikus értékesítési rendszer ezt elvégzi Helyetted,  így a munka nagyon nagy - és a legkevésbé kedvelt - részét már levették a válladról!

 2.  Nem kell házalnod, ügynökösködnöd, ennél sokkal egyszerűbb lesz a feladatod:
              Mutass meg egy filmet vagy egy tájékoztató weblapot az embereknek!

 3. Nem kell aggódnod amiatt, hogy valami pilótajátékba, piramisrendszerbe vagy egyéb internetes átverésbe keveredsz, mi se foglalkoznánk ilyesmivel, és Neked sem ajánlanánk ilyent, így Te biztos lehetsz abban, hogy jó ügyet képviselsz!

4. Nem kell számítógép- vagy internet-szakértőnek lenned (bár előnyt jelent, ha van legalább  felhasználói szintű internetes gyakorlatod), így biztosra mehetsz, hogy ez Neked is menni fog!

 5.  Nem kell komoly összegeket befektetned, nincs semmilyen kockázata,azaz semmit se veszíthetsz!

  6.  Erre a termékre / szolgáltatásra egyre több embernek van szüksége, és ezért fizetni is hajlandó. Lehet, hogy Téged is csak a szolgáltatásunk nagyszerű lehetőségei ragadnak meg és elégedet  felhasználója leszel, de az is lehet, hogy meglátod benne azt a perspektívát, amit már nagyon sok ember felfedezett magának, és pénzt is szeretnél keresni vele.
  Bárhogyan legyen is, Te mindenképpen csak jól járhatsz!

 7. Nem kell otthagynod a jelenlegi munkahelyedet, teljesen megfér a jelenlegi munkád mellet (de természetesen ha már komolyabb jövedelmeket keresel, megteheted, hogy erre cseréled le a fő bevételi forrásodat), így kezdetben kiegészítő bevételi forrásként használhatod  később pedig akár anyagi függetlenséget is el tudsz vele érni, főállású bevételed lehet egy másodállású munkából! 

  8. A megkereshető jövedelmeknek csak Te szabsz határt, ez a havi 50-100$-tól (10-20 ezer Ft)de könnyedén akár többezer dollár-ig is terjedhet és természetesen Forintban is meg tudod kapni, így ha komolyan veszed, valóban komoly

eredményeket is tudsz vele elérni!
    (a mai magyar átlagfizetések, amiért napi 8 órát kell egy munkahelyen dolgozni,
              kb. 300 - 600$ körül vannak!)
nos itt ennek akár többszörösét is megkeresheted itt.

 9.  Nem légből kapott ígéretekkel akarunk elhalmozni, hanem egy komoly, működő, bizonyított rendszerrel és részletes útmutatóval látunk el, hiszen mindenkinek az az érdeke, hogy Te is minél többet keress vele. Ezzel megszabadulsz attól a tehertől, hogy saját magadnak kelljen kitalálnod, hogyan tudnál hatékonyan dolgozni!

 10. Nem fogunk magadra hagyni, biztosra mehetsz, még akkor is, ha most még bizonytalan vagy a döntésedben. Így élvezheted a csapatmunka hatalmas előnyeit, és tapasztalt csapattársaidtól biztosan megkapod a szükséges segítséget!

További, részletesebb információt is kaphatsz ha feliratkozol a hirleveleimre ITT.

Mielőtt azonban továbblépnénk, van itt még valami a Számodra. Azt tapasztaltuk, hogy szinte mindenki, aki az interneten szeretne komoly pénzeket keresni, ugyanazzal a dilemmával találja magát szembe: mennyit fogok vele keresni?
 
Itt egy ingyenes videó ami további információt ad a döntéshez.

Ne maradj le arról, hogy Te is sikeressé válhass! 

Hagyd, hogy segítsek,hagyd,hogy segítsünk.

Szeretettel várlak a csapatban.

Üdv      Gyula

 

Ui:   ha hasznosnak tartottad ezt az információt nyugodtan oszd meg másokkal.
    ha észrevételed vagy hozzászolnivalód van itt a commentben megteheted és amint tudok válaszolok rá.

Szólj hozzá!

Változtass eddigi életeden!

2014.07.21. 00:11 Kovács Gyula Sándor

 

Üdvözöllek a Blog oldalamon.

 

TE  ,hogy álsz ezekkel a dolgokkal?

Szeretnél TE is pénzkeresni az inernet segítségével?

Na jó a tréfát félretéve ,Itt az Empower Network-nél mindent megtudsz ami Téged és üzleted egy magasabb szintre emel és elérheted ,hogy az internet segítségével online pénzt kereshess.

Hogy hogyan?

Először is nézd meg az ingyenes tájékoztató videót ITT.

ami feltárja az egyszerű Titkot arról hogyan használd az internetet  üzleted,márkád vagy saját magad reklámozására.

Ha érdekel a dolog és alkalmazni is szeretnéd csatlakozz most.

 

Tehát ha változtatni akarsz Tegyél érte ne habozz!

Ha további információra van szükséged iratkozz fel hirlevelemre ITT.

Igérem mindenben segítek ,hogy elérd sikereidet.

Üdv       

          Gyula

Szólj hozzá!

2014.07.18. 11:59 Kovács Gyula Sándor

Interneten pénzkeresés?

De hogyan?

 Ha valaki nem tudja, hogy mit kell csinálni, vagy nem csinálja, akkor valóban nem fog neki menni, akármibe is kezdene bele. Ha pedig tudja, hogy mit kell csinálni és meg is csinálja, akkor nincs olyan, hogy ne működne.

De van egy nagyon érdekes dolog az Empower Networkkel kapcsolatban.

A jó hír az, hogy az Empower Network a létező internetes lehetőségek közül ez az egyik legeslegegyszerűbben felépíthető és működtethető üzlet. Nem kell hozzá nagy tőkét befektetni, sem eszközöket, raktárkészletet beszerezni, és minden előre ki van találva, egy jól kialakított, bejáratott és sokszorosan kipróbált rendszert tud használni bárki, mindenféle különösebb szakmai ismeret nélkül is. Ez az óriási előnye az összes többivel szemben, ahol valamiféle előképzettségre, gyakorlatra van szükség. Itt bárki könnyen sikeres tud lenni, mert a hálózatába könnyen talál olyanokat, akiknek ez az egyszerűség és átláthatóság szintén óriási előnyt jelent..


Itt a helyed, ha eddig nem voltál sikeres az MLM-ben, és akkor is, ha más MLM üzletben vagy, mert akkor a tudást kaphatod meg amit használhatsz,alkalmazhatsz az üzletedben!

Érdekel a dolog,a "titkos" tudás?
Szerintem egy próbát megér és csak 25dollár /kb 5500 forint /
és ha használod,alkalmazod a tudást többszörösét kapod vissza.
Szerintem veszíteni nem veszíthetsz maximum azt,hogy elszalasztod a lehetőséget,hogy változtass eddigi anyagi helyzeteden.

További információért iratkozz fel hirlevelemre ITT
Ha be szeretnél csatlakozni és alkalmazni a tudást azt is megteheted a nagy sárga gombra kattintva.


Ne feledd A tudás hatalom és azt soha nem vehetik el Tőled de ha akarod tovább is adhatod,hogy másokon is segíts vele.
A döntés rajtad áll.
Ne habozz.
Változtass eddigi életeden legyél Te is sikeres.

Szeretettel várlak a csapatban.

Üdv      Gula

Szólj hozzá!

TE mit akarsz keresni? pénzt vagy kifogásokat.

2014.07.14. 00:09 Kovács Gyula Sándor

A Network Marketing több milliomost termelt ki mint bármely más ágazat a világtörténelemben.

TE mit akarsz keresni? pénzt vagy kifogásokat.

a valódi oka annak,hogy a legtöbb ember pénzügyileg,anyagilag küszködik,hogy megtanulnak keményen dolgozni a pénzért,de nem tanulják meg azt a három dolgot,melyek nélkülözhetetlenek a kívánt bevétel és szabadság eléréséhez.


Mindenki aki másoknak dolgozik,lehet az orvos,lakatos,titkárnő,tanár vagy vállalatvezető.

Egy valami közös:
mindannyian az ÓRA rabszolgái.

Szeretnéd tudni,hogyan lehet ebből kiszálni?

Ha úgyakarsz több pénzt keresni,hogy közben több szabadidöd is van, akkor szükséged van egy saját vállalkozásra,ami hatástöbbszörözött passzív jövedelmet biztosít.

Hogyan építs fel egy olyan passzív jövedelmet bitosító vállalkozást,amihez nem kell sok idő,pénz,alkalmazottak és speciális szaktudás?


Ha pénzügyileg szabaddá akarsz válni, akkor meg kell tanulnod,hogyan építhetsz ki egy hálozatot.

A Network Marketing lehetőséget ad számodra,hogy olyan többmilliós üzlete építhess fel,ami akár több százezer dollár jövedelmet tud Neked bitosítani évről évre.

Rengeteg pénzügyi szakértő egyetért abban,hog a netwrok markeing lehet erre a válasz.

A network marketing egy müködő módja a passív jövedelem megteremtésének és bizonyítottan az egyik legjobb lehetőség manapság,hogy mellékállásban elindits egy vállalkozást othonról rengeteg pénz,idő,alkalmazottak és szakértelem nélkül.

A Network Marketing megadja az embereknek azt a lehetőséget,hogy nagyon alacsony kockázatú és nagyon alacsony pénzügyi elkötelezettséggel egy saját jövedelemtermelő eszközt építhessenek ki mellyel nagy vagyonra tehetnek szert.

Bárki meg tudja csinálni az üzletet és sikeres tud lenni.

A Network Marketing bebizonyította,hogy életképes és kifizetödö jövedelemforrás.
Volt már néhány figyelemreméltó példa a sikerre.

A Network Marketing több milliomost termelt ki mint bármely más ágazat a világtörténelemben.

 Hogyan gondolkodnak a Sikeres emberek? 

 /pl:Robert Kiyosaki/

1. hogyan alkalmazzák a hatástöbbszörözést.
/a hatástöbbszörözés miatt tudsz egyre kevesebb munkával egyre többet keresni,
a hatástöbbszörözés miatt tud egy vállalkozás nőni,illetve egy személy vagyont teremteni.
emellett a hatástöbbszörözés lehetővé teszi,hogy passzív jövedelmed legyen függetlenül attól,hogy dolgozol-e vagy sem./
2. hogyan legyen passzív jövedelmük.
3. hogyan keressenek pénzt és a pénzt hogyan dolgoztassák.
 

 

HA készen állsz arra,hogy változtass pénzügyi helyzeteden,pénzügyi jövődön készségesen állok rendelkezésedre.


További információért iratkozz fel hírlevelemre ITT, amihez rögtön kapsz egy ingyenes videót is ami bemutat egy lehetséges választást.

Ha csatlakozni szeretnél azt is megteheted akár MOST AZONNAL ITT!!!

Üdv    Gyula

UI: Felejsd el azokat a téves információkat,tévhiteket,hogy a Nework Marketing PIRAMIS JÁTÉK !!!
   Ha így gondolod tévesen gondolod.
  Csak nézd meg az élet nyujtotta példákat,ahol minden piramis rendszerü.
Csak egy példa nagyon röviden: Egy vállalat vezető többet keres mint a helyettes
                               a helyettes többet keres mint a müvezető
                               a müvezető többet keres mint a szakmunkás
                               a szakmunkás többet keres mint a segédmunkás
                               stb....stb
    Tehát akkor minden cég vállalat ,államvezetés és még sorolhatnám,PIRAMIS JÁTÉK.

UUi:   ha hasznosnak tartottad ezt az információt nyugodtan oszd meg másokkal.
    ha észrevételed vagy hozzászolnivalód van itt a commentben megteheted és amint tudok válaszolok rá.

Szólj hozzá!

Mi a vonzás marketing világában?

2014.07.13. 22:33 Kovács Gyula Sándor

   Mi a vonzás marketing világában?

A vonzás által megnyerheted a célpiacodat ahhoz, hogy üzletet kössenek veled, azáltal hogy megmutatod önmagad.

Mutasd meg az embereknek ki vagy…mit csinálsz…hogyan építed ki és fejleszted tovább az életstílusod…és segíts azoknak akik ugyan azt szeretnék.

Mielőtt még a termékedről vagy a szolgáltatásodról beszélnél , egy sikeres képet és promotálást kell kialakítanod …ÖNMAGADRÓL.
Először is indulj ki abbol,hogy az emberek úgy gondolkodnak
"Én nem szeretem ha eladnak nekem."
igen tudom vannak akik viszont vásárolni szeretnek de ez inkább a kissebbik része.
 Mikor az emberek egy problémámra keresek megoldást, akkor azokhoz az  emberekhez fordulnak akikben megbíznak és már jótanácsokkal látták el.

Ez azért van, mert ezzel könnyebben kapcsolódunk olyan emberekhez  akikben bízunk és ismerünk… emberek akik ugyanúgy éreznek, mint mi…akik ugyanolyan értékellek rendlekeznek, mint mi ugyanolyan célokat akarnak, mint mi. Tehát a legfontosabb, hogy elérd az emberek bizalmát akkor és igy létrejön egy pozitív és bizalmi kapcsolat az ideális „ügyfél” felé.

Hogyan érheted ezt el?

Míg a legtöbb „eladó” azzal van elfoglalva, hogy eladjon, addig Te kiveszed a dollárjelet a nézőpontodból, és összpontosíts arra, hogy hogyan tudsz segíteni az embereknek abban amire szükségük és szolgáld őket. Azáltal hogy dinamikus és segítőkész,hasznos megoldásokkal látod el az embereket, meg alapozod azt a képet, hogy szakértője vagy a területnek amin dolgozol, és így vonzóbbá válsz azon emberek számára akiket szeretnél ügyfelednek vagy partnernek.
Ha valakiről vagy valamilyen cégről,üzletről írsz lehetőleg mindig pozitív dolgokat írj mert ez által TE is pozitívabb elbirálálst kaphatsz.
Lehetőleg keress problémákra megoldásokat amit aztán megoszthatsz az emberekkel igy segítve öket. Ne feledd" minnél többet adsz ánnál többet kapsz is vissza ez az universum törvénye".Ezt nem én mondtam /Randy Gage/de én is igy vallom,gondolom.
Engedd és érd el,hogy követhessenek az emberek Téged.

Legyen továbra is sikerekben gazdag szép napod !

Ha további inspiráló gondolatokat szeretnél iratkozz fel hirlevelemre ITT.

Üdv

        Gyula

 

UI: ha hasznosnak tartottad ezt az információt nyugodtan oszd meg másokkal.
    ha észrevételed vagy hozzászolnivalód van itt a commentben megteheted és amint tudok válaszolok rá.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása