Online pénzkeresés othonrol !

Bevezetés az online marketing világába Hogyan érhetsz el sikereket,lehetsz sikeres. Tippek,információk az online üzlethez!!!

Friss topikok

  • Kovács Gyula Sándor: Köszönöm kérdésed de ez nem átverés mert akkor nem adnám meg az elérhetőségemet. Ha figyelmesen ol... (2014.08.20. 22:37) Külföldi munka VS rabszolga.

Címkék

Mi a vonzás marketing világában?

2014.07.13. 22:33 Kovács Gyula Sándor

   Mi a vonzás marketing világában?

A vonzás által megnyerheted a célpiacodat ahhoz, hogy üzletet kössenek veled, azáltal hogy megmutatod önmagad.

Mutasd meg az embereknek ki vagy…mit csinálsz…hogyan építed ki és fejleszted tovább az életstílusod…és segíts azoknak akik ugyan azt szeretnék.

Mielőtt még a termékedről vagy a szolgáltatásodról beszélnél , egy sikeres képet és promotálást kell kialakítanod …ÖNMAGADRÓL.
Először is indulj ki abbol,hogy az emberek úgy gondolkodnak
"Én nem szeretem ha eladnak nekem."
igen tudom vannak akik viszont vásárolni szeretnek de ez inkább a kissebbik része.
 Mikor az emberek egy problémámra keresek megoldást, akkor azokhoz az  emberekhez fordulnak akikben megbíznak és már jótanácsokkal látták el.

Ez azért van, mert ezzel könnyebben kapcsolódunk olyan emberekhez  akikben bízunk és ismerünk… emberek akik ugyanúgy éreznek, mint mi…akik ugyanolyan értékellek rendlekeznek, mint mi ugyanolyan célokat akarnak, mint mi. Tehát a legfontosabb, hogy elérd az emberek bizalmát akkor és igy létrejön egy pozitív és bizalmi kapcsolat az ideális „ügyfél” felé.

Hogyan érheted ezt el?

Míg a legtöbb „eladó” azzal van elfoglalva, hogy eladjon, addig Te kiveszed a dollárjelet a nézőpontodból, és összpontosíts arra, hogy hogyan tudsz segíteni az embereknek abban amire szükségük és szolgáld őket. Azáltal hogy dinamikus és segítőkész,hasznos megoldásokkal látod el az embereket, meg alapozod azt a képet, hogy szakértője vagy a területnek amin dolgozol, és így vonzóbbá válsz azon emberek számára akiket szeretnél ügyfelednek vagy partnernek.
Ha valakiről vagy valamilyen cégről,üzletről írsz lehetőleg mindig pozitív dolgokat írj mert ez által TE is pozitívabb elbirálálst kaphatsz.
Lehetőleg keress problémákra megoldásokat amit aztán megoszthatsz az emberekkel igy segítve öket. Ne feledd" minnél többet adsz ánnál többet kapsz is vissza ez az universum törvénye".Ezt nem én mondtam /Randy Gage/de én is igy vallom,gondolom.
Engedd és érd el,hogy követhessenek az emberek Téged.

Legyen továbra is sikerekben gazdag szép napod !

Ha további inspiráló gondolatokat szeretnél iratkozz fel hirlevelemre ITT.

Üdv

        Gyula

 

UI: ha hasznosnak tartottad ezt az információt nyugodtan oszd meg másokkal.
    ha észrevételed vagy hozzászolnivalód van itt a commentben megteheted és amint tudok válaszolok rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepenzkeresesothonrol.blog.hu/api/trackback/id/tr476500215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása