Online pénzkeresés othonrol !

Bevezetés az online marketing világába Hogyan érhetsz el sikereket,lehetsz sikeres. Tippek,információk az online üzlethez!!!

Friss topikok

  • Kovács Gyula Sándor: Köszönöm kérdésed de ez nem átverés mert akkor nem adnám meg az elérhetőségemet. Ha figyelmesen ol... (2014.08.20. 22:37) Külföldi munka VS rabszolga.

Címkék

A Jövő technológiája !

2014.11.05. 23:13 Kovács Gyula Sándor

A Jövő technológiája !

Minden fejlődik Te miért ne fejlődnél?

A mostani videó az autókról szól de nem csak az fejlődik hanem minden és ez alól az internet sem kivétel.

Tanulj online és tanuld meg milyen technikákat tudsz alkalmazni az álmaid megvalósitásáért.

Bízz magadban és légy sikeres !

Szeretnék Neked átnyújtani  egy formulát amivel sikereket érhetsz el az életben,és megkeresheted az eső 100 dollárod teljesen online,éspersze ez csak a kezdet.

Azt nem igérem,hogy rögtön gazdag leszel,de ha megtanulod és alkalmazod nem kell hosszú éveket várakoznod,vágyakoznod az áhitott siker,szabadság után.

Kérd az ingyenes pdf tanulmányt és tudd meg,hogy mi az a 5 kulcsfontosságú elem amivel sikereket érhetsz el az online világban..

Ne feledd ha változást szeretnél az életedben Neked is változnod kell.

Nem kell mindenkinek megfelelned, Legyél Önmagad.

Ha mindez érdekel akkor csupán azt kell tenned,hogy megadod a Neved és Email címed és Én már küldöm is Neked az INGYENES pdf tanulmányt. Kattints a linkre vagy a képre és már küldöm is!

http://jovedelemonline.com/5elem/gyulakovacs 

Ha igazán akarod vágj bele még ma !!!

Adj esélyt magadnak,érd el céljaid,álmaid!

További szép és eredményekben gazdag napokat.
Segítő társad a sikerben..

                                         Kovács Gyula

Ui:Ha kérdéseid vannak ird meg itt a kommetben,vagy keress meg nyugodtan.

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380      hétvégén

        hétközben  004369919053127  -es telefonszámon is.elérsz.        

: Gyere el egy élő előadásra a www.prezentacio.info 
bejelentkezésnél csak a neved kell megadni de a neved elé kérlek írd azt kgy .../név,de lehet becenév is /

 

Szólj hozzá!

Fontos Információ!

2014.11.03. 23:44 Kovács Gyula Sándor

Fontos Információ!

Szerintem legalábbis annak aki külföldön dolgozik,vagy külföldön szeretne dolgozni.

Külföldön kezdtél új életet, de nem jelentetted be a NAV-nak, hogy máshol vállalsz munkát és nem is jelentkeztél ki a lakcímedről? Komoly bírság fenyegethet!
A külföldi munkavállalást fontolgatóknak érdemes alaposan, körültekintően eljárniuk, mielőtt elhagyják Magyarországot, ugyanis a NAV akár többszázezer forintos bírsággal is sújthatja azokat, akik nem jelentkeznek ki lakcímükről és nem jelentik be, hogy hamarosan máshol kezdenek dolgozni.
Folyamatosan növekszik a külföldön munkát vállaló magyarok száma. A legfrissebb adatok szerint akár 600 ezer honfitársunk is élhet és dolgozhat más európai országokban. A határon túli munkavállaláson gondolkodók elsődleges célpontja az EU és Észak-Amerika, leginkább jobb fizetésért, vagy karrierépítési céllal. Az Unión belül a legnépszerűbb az Egyesült Királyság, ahol a Nemzetgazdasági Minisztérium becslései szerint 300 ezer magyar élhet. Második helyen Németország áll 135 ezer magyar bevándorlóval. A német statisztikai hivatal adatai szerint ráadásul csak tavaly 60 ezren költöztek ki hazánkból Németországba.
Mivel ma már az unión belüli munkavállalás nem jár olyan sok adminisztrációs kötelezettséggel, mintha például az USA-ba vagy más tengerentúli országba költöznénk, ezért sokan megfeledkeznek, vagy nem is tudnak róla, hogy kinek és hol kell szólniuk, ha elhagyják az országot. Pedig nemcsak az utólagos – akár több százezres – bírság befizetésétől kímélhetjük meg magunkat, de továbbra is teljes körű ellátásban részesülhetünk itthon akkor is, ha már máshol vagyunk biztosítva.
Egyrészt amennyiben az Európai Gazdasági Térség (EGT) országában vállalunk munkát és ott járadékot fizetünk, odahaza is részesülhetünk ellátásban, de bejelentést kell tennünk az OEP-nél a biztosítási jogviszony létrejötte előtt és megszűnése után 15 nappal. Ha ezt nem tesszük meg, mulasztási bírsággal nézhetünk szembe.
Ugyanakkor a NAV-nak csak akkor tartozunk bejelentési kötelezettséggel, ha korábban bejelentkeztünk járulékfizetésre, és ez a kötelezettségünk a külföldre költözéssel összefüggésben megszűnik.
Amennyiben nincs kétoldalú egyezmény életben az adott országgal (például az USA-val), akkor fizetni kell mindkét országban a tb-t, ha nem jelentkezünk ki a hazai állandó lakcíméről. Amennyiben továbbra is bejelentkezve maradunk a lakcímünkön, de nem fizetjük a 6810 forintot havonta, úgy az adóhatóság öt évre visszamenőleg bármikor behajthatja rajtunk az elmaradást. (Így az évek során több százezer forintos számla is felgyűlhet.) Ugyanakkor egyedi eljárás keretében lehetőség van arra, hogy az adóhatóságnál kezdeményezzük a tb-fizetése alól történő mentesítést.
Érdemes szem előtt tartani azt, hogy az adóhatóság az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságának tisztázásával kapcsolatos eljárás során a magyarországi lakcímünkre fogja küldeni a “felszólító levelet”, amelyet akkor is kézbesítettnek fognak tekinteni, ha “nem kereste” jelzéssel érkezik vissza a hivatalhoz.

forrás:nonstop24.in

Ha már eddig elolvastad akkor talán ajánlanék Neked egy lehetőséget amit én is találtam,és szerintem csodálatos 
mivel ez otthonról /de akár bárhonnan ahol van internet/ kényelmesen végezhető "munka".
Én is külföldön / Ausztria / dolgozom és munka mellett kezdtem el csinálni.
Elötte próbálkoztam más Network Marketinges üzlettel is de nem igazán jött be.Most nem akarok másokat hibáztatni és nem is lenne igaz ha tenném,de az igazság az,hogy nem igazán hozzám való volt és rengeteg telefonálgatásra és utazás nem nagyon vágytam még a mukám melett. Ráadásul már az elején rengeteg elutasító választ kaptam,pedig tudom a termék / ganodermás kávé,tea,forrócsoki,.../kitűnő és nekem használt is,de nem túl "olcsó".Na de nem untatlak ezzel.

Szóval:Ez a "munka" 1-2 órában elintézhető és mindez az internet segítségével.
Igaz az elején tanulni kell,és persze alkalmazni a tanultakat,de itt mindent és minden segítséget megkapsz ahhoz hogy sikereket érhess el.
Mindez csupán 25 dollárba / kb.6000forintba kerül/
de ha veszel két könyvet az is legalább annyiba kerül de itt sokkal több alkalmazható Tudást kapsz amit alkalmazhatsz az életedben bármely üzletre,vállalkozásra.
Ha esetleg nincs üzleted ,vállalkozásod alkalmazhatod erre az üzletre is.
Ha felkeltette érdeklődésed ez a lehetőség iratkozz fel hirlevelemre ITT vagy keress meg személyesen.

Ha igazán akarod vágj bele még ma !!!

Adj esélyt magadnak,érd el céljaid,álmaid!

kattints a képre további információért !

További szép és eredményekben gazdag napokat.
Segítő társad a sikerben..

                                         Kovács Gyula

Ui:Ha kérdéseid vannak ird meg itt a kommetben,vagy keress meg nyugodtan.

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380      hétvégén

        004369919053127  -es telefonszámon is.        hétközben

Ui: Gyere el egy élő előadásra a www.prezentacio.info 
bejelentkezésnél csak a neved kell megadni de a neved elé kérlek írd azt kgy 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása