Online pénzkeresés othonrol !

Bevezetés az online marketing világába Hogyan érhetsz el sikereket,lehetsz sikeres. Tippek,információk az online üzlethez!!!

Friss topikok

  • Kovács Gyula Sándor: Köszönöm kérdésed de ez nem átverés mert akkor nem adnám meg az elérhetőségemet. Ha figyelmesen ol... (2014.08.20. 22:37) Külföldi munka VS rabszolga.

Címkék

AZ vagy

2014.08.14. 23:21 Kovács Gyula Sándor

AZ vagy amivé szeretnél válni?

Kellemes videó nézést ,

További szép napokat

Üdv : Gyula   

Szólj hozzá!

Címkék: http://offer.splashtoolbox.com/6xpsm

Okok, amiért emberek elmennek

2014.08.13. 22:52 Kovács Gyula Sándor


GRATULÁLOK!  Te egy kíváncsi ember vagy!
Mivel ismét a Blogom olvasod.
A kíváncsiság egy olyan tulajdonság,
amely lépésről lépésre a siker felé vezeti,
míg a letargikus, 'nemtörődöm' gondolkodásmód
egyre csak a kudarc felé taszítja a tulajdonosát.
- Nézzük, mik a leggyakoribb okok, amiért emberek elmennek egy kiemelkedően jó lehetőség mellett is?

-  Sokan úgy érzik, nem nekik szól az ajánlat.
 Mivel még mindig nagyon sokan "fix állást " keresnek fix keresettel ami azt jelenti hogy eladja az ember magát / idelyét,erejét,tudását/ egy "cégnek".
Teljesen meg tudom érteni őket, annak idején sokan voltunk ezzel így. Viszont az, hogy Te erre az oldalra rábukkantál, már önmagában jelent valamit. Te egy nyitott ember vagy, aki megoldásokban gondolkodik, megoldásokat keres valamire. Lehet, hogy már megnéztél jónéhány más lehetőséget, de egyik sem tetszett. Lehet, hogy már ki is próbáltad magad egyikben-másikban, de nem azt érted el vele, amit szeretnél. Itt az EMPOWER NETWORK-ben mindenre megtanítunk, hiszen alapvető érdekünk a Te sikered, és mivel nagyon sok embert megtanítottunk már, hidd el, hogy Téged is meg tudunk tanítani mindenre, amire szükséged lesz. Mindenképpen érdemes további információkat kérned,amit ITT megtehetsz .Ha további információkra van szükséged, akkor kattints ide és iratkozz fel és tudd meg az ingyenes titkokat az online pénzkeresésről!
 

- Sokan nem érzik magukat felkészültnek.    De TE ne aggodj!
Erre az üzletre - mint ahogy bármely más üzleti lehetőségre - a kezdés pillanatában az emberek döntő többsége még nem felkészült. Senki sem úgy születik, hogy rögtön "felkészült" mindenre, és erről saját maga abszolút nem tehet. Egyszerűen az eddigi körülményei, az eddigi élethelyzetei juttatták oda, ahol most tart. Mi pedig pontosan azért vagyunk, hogy Téged felkészítsünk, és alapvető érdekünk fűződik ahhoz, hogy Te is megtanuld, sikeressé válj benne. Fontos, hogy lásd, Te nem nekünk fogsz dolgozni, hanem saját magadnak, de egy különleges érdekeltségi rendszer révén segítséget kapsz azoktól az emberektől, akik már sikeresek benne. Ezt nem csak atomfizikusoknak és agysebészeknek találták ki... Bárki meg tudja tanulni azt a néhány egyszerű dolgot, ami a sikeréhez és egy növekvő jövedelem eléréséhez szükséges. 
 
Tarts velünk egy próbát megér. Ha kipóbáltad és mégis úgy érzed nem  neked való bármikor ki is léphetsz.
Én is igy kezdtem de azóta is itt vagyok mert ilyen tudást és csapatot még nem találtam máshol.

De elérhetsz a :

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380      hétvégén

        004369919053127  -es telefonszámon is.        hétközben

Ha ez vagy előző cikkem,bejegyzéseit érdekesnek találtad nyugodtan szólj hozzá vagy oszd meg másokkal is.

További szép napokat

Üdv : Gyula   

Szólj hozzá!

Változtatni akarsz?

2014.08.12. 21:22 Kovács Gyula Sándor

Változtatni akarsz?

Hogyan teheted ezt meg?
Egyszerűen ürítsd ki magad!
Ha tudod ürítsd ki magadból minden tévhitet,elfogultságot!
Tudom ez nehéz de próbáld meg.
Nagyon sok tévhitet már gyerekkorában beleneveltek az emberekbe mint pl: a gazdagok gonoszak rosszindulatúak amig a szegények jók és boldogok.A pénz nem boldogít, a gazdagok mind és mindig csalással lettek gazdagok, stb. stb.
Most ezzel nem azt akarom mondani,hogy ezért kimondottan a szülöket kell okolni mert ha csak a filmeket vagy akár ameséket nézzük azokban is ezt látni,hallani a legtöbbet.
Vannak azért kivételek is de nem sok.
Példaképpen hozhatom a filmeknél : Batman vagy esetleg a Vasember.
Ajaj most a meséknél nem jut eszembe ellenpélda./bocsi/

Mert volt idő, amikor még semmi nem volt a fejedben a pénzről./ "talán a felhötlen gyerekkor"/
Nem voltak meg azok a gondolatok, amelyek most a legnagyobb
akadályokat jelentik számodra.

Sok mindent tapasztaltál és megtanultál már pénzröl de ezt most feletsd el ürítsd ki magadból.

Hirtelen nem tudod talán, hogy ki és mi vagy így?
Nem baj!
Sokkal több "tér" van, ha nem tudod ki vagy, mint, amikor tudod ki vagy.

Átmenetileg most nincs semmi a fejedben, amit eddig tudtál a pénzről.
Pénzügyi tudásod sincs.
Hiedelmeid rossz tapasztalataid sincsenek.
Azt sem gondolod hát, hogy a pénz nem boldogít, hogy a pénz
minden gonoszság forrása, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni, stb.
 
Üríts ki magadból mindent, de mindet, amit eddig tanultál a pénzről.
Légy még tudatlanabb… teljesen tudatlan pénzügyileg átmenetileg.


Maradj így üresen egy ideig!


Ha ezt megtetted, akkor készen állsz arra, hogy boldog légy
és ne legyen a pénz akadály.

A boldogsághoz amúgy sincs szükséged semmire, mert
boldogság minden ember természete.

Ha boldog akarsz lenni, senki és semmi nem állíthat meg.
Ha szabad akarsz lenni, senki és semmi nem állíthat meg.

Ne úttorlaszként használd a pénzt, hanem eszközül arra, hogy megvalósítsd, amit szeretnél!
... hogy megtapasztald, amit szeretnél!
... hogy megélhesd, amit szeretnél.

Ne engedd, hogy a pénzzel kapcsolatos hiedelmek, az utadat állják!

Kezdd el tanulni a legelejéről, mintha most
tanulnál járni vagy olvasni.


Kezdd legelőről, de ne beszélj erről senkinek,
nehogy azonnal visszaess a tévhitek közé!

Nehogy megzavarjalak most én sem teszek neked semmilyen üzleti,állás ajánlatot de kérlek nézd meg a következő inspiráló videót./semmi üzleti pénzügyi dolog nincs benne/

De elérhetsz a :

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380      hétvégén

        004369919053127  -es telefonszámon is.        hétközben

Ha ez vagy előző cikkem,bejegyzéseit érdekesnek találtad nyugodtan szólj hozzá vagy oszd meg másokkal is.

További szép napokat

Üdv : Gyula   

Szólj hozzá!

Most megtaláltam!!!

2014.08.11. 22:57 Kovács Gyula Sándor

MLM - MUNKA VAGY BEFEKTETÉS.

 "A hirdetés alapján azt hittem hogy ez valami tisztességes pénzkereseti lehetőség, mire kiderült hogy azzal kezdődik a dolog hogy vegyem meg a kezdőcsomagjukat. Milyen munka az ahol nekem kell fizetni, hogy dolgozhassam?"-egy fórumbejegyzés

Az alapvető probléma itt rejlik, hogy a társadalom többsége számára a munka egyenlő az állással, vagyis olyan cselekedetek halmazával amit a dolgozó egy adott helyen végez és amiért rendszeres időszakonként fizetést kap. Vagyis az ember eladja az idejét azért hogy pénzt keressen, mások számára profitot termelve. Az állás szó azonban magában rejti a lényeget, vagyis , hogy nincs esély a növekedésre . Tíz év múlva ugyanott fog állni és ugyanazt fogja csinálni ugyanannyiért . Némi plusz tanulással, újabb diplomával, nyelvvizsgával vagy túlórával lehet egy kicsit emelni a béren , de ez ahogy a szóból is kiderül nem más mint magunk bérbe adása, ahelyett hogy a valódi értékünknek megfelelő jövedelmet termelnénk ki azzal, hogy magunknak dolgozunk, vagy esetleg a pénzünket dolgoztatjuk meg.

A legtöbb ember számára ezért maga a vállalkozói mentalitás az idegen. Nem mernek kilépni a vetés és aratás területére, mert a kényelmi zónájuk nem engedi, hogy vessenek pénzt vagy időt valamibe a bizonytalan megtérülés reményében. Ezért számukra az MLM nem munka, csak akkor válna azzá ha valahogy így hirdetnék: Értékesítési területre munkatársakat keresünk magas jövedelemmel. Hiába hangzik ez jobban hogy: dinamikusan növekvő , többszintes kifizetés teljes csoportforgalma után , korlátlan jövedelem , passzív jövedelem stb ha ez azt takarja, hogy nincs havi fix , annyit kapsz amennyit teljesítettél.

Az első nagy akadály tehát amiért BÉKA sokaknak az MLM a vállalkozói gondolkodás hiánya. Mert mit is jelent megint csak a vállalkozás szó. Terhet venni a vállunkra, vállalkozni egy feladatra , vállbedobással küzdeni egy célért stb. Semmiképp nem passzivitást jelent, hanem cselekvést, befektetést, kockázatvállalást stb. Egy vállalkozást elindítani ma már több millió forintba kerül amit meg sem közelit egy ilyen kezdőcsomag megvásárlása amivel együtt a cégek biztosítják a kiváló minőségű termékeket, termékfejlesztést, logisztikát stb. Azzal, hogy megveszed a termékcsomagot a minimális követelményt teljesíted amivel elindíthatsz egy vállalkozást. Nem kell üzletet venned vagy bérelned, nem kell alkalmazottat tartanod, rezsit fizetned, nem kell raktárkészletet tartanod, leltároznod könyvelgetned, nem kell kiszolgálással, házhozszállítással foglalkoznod stb. Aki vállalkozással foglalkozik az tudja mit jelent ez. Tehát ez valóban nem egy munkahely vagy állás, hanem vállalkozás, befektetés de azok közül a legkockázatmentesebb és legkönnyebben elindítható . Egy boltot sem lehet elindítani árukészlet nélkül, egy termékről se tudunk meggyőzően , hitelesen beszélni ha mi nem használjuk azt. Erről szól a termékcsomag!

A legnagyobb problémát az okozza a mai gazdasági helyzetben, hogy a legtöbb embernek most hirtelen és azonnal kellene a pénz , ezért nem akar vagy nem tud vetni az aratás reményében s ha bele is kezd egy MLM-es vállalkozásba már az elején halálra van ítélve, mert nincs meg benne az a könnyedség, hogy elviselje az elutasításokat , így messziről leolvasható az arcáról, hogy neki a másik belépésére van szüksége ahhoz, hogy jutalékhoz jusson és megéljen. Márpedig ezt nem tolerálja senki. Aki nem tudja az MLM- et úgy felfogni mint egy játékot, az bele se kezdjen mert csak árt a szakmának az erőszakos beszervezösdi hozzáállásával, vagy a kuncsorgó önsajnáló kéregetésével. Úgy kell tudni értékesíteni, hogy senki se érezze azt hogy attól a megélhetésed függ. Az MLM a hosszútávú megtérülés üzlete, s bár mi is beleestünk abba a hibába, hogy segitőkészségből beléptettünk olyat akinek pénzügyi problémái voltak, ez nem járható út. Vannak néha üstökösök, és a kompenzációs terv alapján bárki elérheti a félmilliós fizetést 2-3 hónap alatt, de azért ez messze nem általános. Inkább hasonlitanám egy épitkezéshez.Vagyis először le kell rakni az alapokat, majd falazni kell, betetőzni, burkolni, festeni stb s ha mindez megvan akkor lehet majd beköltözni, élvezni a kényelmet. A legtöbben azért hagyják abba már a legelején mert már az alapozáskor költözni szeretnének. Az MLM pedig csupán arról szól, hogy 2-3 év aktiv ráforditással olyan eredményt lehet elérni amit egy hagyományos munkahelyen vagy vállalkozásban sohase.Ez nem az a tipikus kereskedelem amikor is megveszel valamit nagyker áron és jelentős haszonnal azt tovább értékesited, hanem arról szól, hogy embereket tájékoztatunk a lehetőségről és megmutatjuk nekik , hogy lehetnek ők is elégedett vásárlók vagy forgalmazói a cégnek. Aki kereskedői tipus annak eleinte nehéz megemészteni mi haszna van abból , hogy haszon nélkül ad tovább termékeket vagy miért jó az ha valakinek segítünk nagyker áron vásárolni, ahelyett, hogy mi tennénk rá a hasznunkat. A gazdagság ahogy mondani szokták a fejben kezdődik ezért ha valóban pénz szeretnél keresni nemcsak valami munka után futkosol akkor, érdemes tovább olvasnod, és helyretenni dolgokat a fejedben az MLM-el kapcsolatosan .

Ez egy mlm-es cikből való rész sajnos nem jegyeztem meg honnan. Elnézést.

Szerintem nagyon igaza van abban,hogy hogyan álnak az emberek a Network Marketing-hez,de ehhez sajnos az

"MLM"-es kollegák is sokat tettek,hogy sokan igy állnak hozzá.Sajnos sok esetben lerohanják az embereket sőt az ismerőseiket is /mivel ezt tanították meg tanítják most is/.Tisztelet a kivételeknek.

A másik igazság az,hogy minden MLM rendszerben AVON,NUSKIN,ÖKÖNET,AMWAY,SUNRIDER,DXN,OGANOGOLD,FLP jó termékeket forgalmaznak,árulnak csak rengeteg ember drágának tartja,és elég magas a belépési költség és ami még hozzájön az a vásárlási kötelezettség mert különben az ember kieshet a rendszerböl.

Én "másodállásban"kezdtem bele az egyik MLM-es üzletbe mivel én külfödre adtam bérbe magam és próbáltam

megszabadulni az állandó kötöttségtöl.Ez nem igazán jött be,de keresgéltem tovább hogyan tudnám mégis megoldani.

Most megtaláltam!!!

Ez az EMPOWER NETWORK itt nem kell emberek után rohangálni,prezentációkat tartani,rengeteget utazgatni az érdeklődőkhöz mert itt minden online müködik.Itt nem én rohangálok hanem engem keresnek meg az érdeklődők és nem kell elutasítástól tartanom.Ami hab még a tortán itt 100% jutalékot kapok.JAj nem is irtam a belépés csak 25 dollár és nincs vásárlási kötelezettség.

A TEMÉK?   :

Nem fogod elhinni ez nem kézzel fogható mivel itt tudást adnak amit azután tovább is adhatsz.

Itt azt a tudást adják hogyan érhetsz el sikereket az üzletedben lehet az akár MLM-is de alkalmazhatod akár erre az üzletre is ha netán még nincs üzleted.

ITT nincsenek bónuszok viszont 100% kifizetés van.Itt napi 1-2 órával többet elérek mint a másik üzletben 1-2napos rohangálással,telefonálgatással.

A rendszer teljesen automatizált igy akkor is dolgozik helyetted amikor TE éppen mást csinálsz.

Ha érdekel a dolog akkor kattints ide és nézd meg az ingyenes videót ami felfedi a titkot hogyan tudsz az internet használatával pénzt keresni és ezzel a problémáid nagy részét megszüntetni.

Ha alkalmazni is szeretnéd,akkor regisztrálj be TE is és alkalmazd ezt a nagyszerű tehnikát csupán csak 25 dollárért.

 

De elérhetsz a :

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380      hétvégén

        004369919053127  -es telefonszámon is.        hétközben

Ha ez vagy előző cikkem,bejegyzéseit érdekesnek találtad nyugodtan szólj hozzá vagy oszd meg másokkal is.

További szép napokat

Üdv : Gyula   

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása