Online pénzkeresés othonrol !

Bevezetés az online marketing világába Hogyan érhetsz el sikereket,lehetsz sikeres. Tippek,információk az online üzlethez!!!

Friss topikok

  • Kovács Gyula Sándor: Köszönöm kérdésed de ez nem átverés mert akkor nem adnám meg az elérhetőségemet. Ha figyelmesen ol... (2014.08.20. 22:37) Külföldi munka VS rabszolga.

Címkék

Az építőipar illetve a külföldi munka gyötrelmei. 2

2014.07.29. 21:30 Kovács Gyula Sándor

Folytatva a történetemet.
Dolgoztam tovább külföldön de szerencsémre a kezdeti Németországból Ausztriába kerültem.Mint írtam az első lányom születésekor Linz-ben dolgoztam de utána Bécs-be kerültem és azóta is itt dolgozom, tehát nem sokkal/vagy nem is/ rosszabb a helyzetem mint aki Magyarországon dolgozik csak egy másik városban,településen dolgozik.
Annyival azért jobb helyzetben vagyok velük szemben,hogy jobban keresek és így többmindent megadhatok a családomnak.Tudom sajnoscsak hétvégi apuka vagyok illetve  akkor vagyok velük amikor szabadságon vagyok,de akkor igyekszem minnél jobban tölteni velük az időt.
Két éve belekezdtem egy MLM-es üzletbe gondolva hogy segít a problémám megoldásában de nem igazán tudom csinálni mivel amikor kint dolgozom azt általában reggel 7-től este 7 ig-tart és igy nincs túl sok idöm vele foglalkozni. Az MLM-es utmutatást felhaználva megkerestem minden ismerősöm és ismerőseiket de hát nem ugy müködik ahogy azt elmondták.Mindenki szerint jó a temék /jelen eseten egészséges kávé/ csakhogy mindenki drágának tartotta.Annyi előnyöm azért volt ebben az üzletben,hogy nekem az izületeim nem fájnak már a kisebbik lányom pollen alergiája is enyhült.
Ebben az évben viszont találtam egy remek internetes üzletet amit ithonról /ha úgy nézzük nekem két othonom van egy hétközbeni Ausztria és egy hétvégi Magyar/ is végezhető szabadidőben és nem kell eljárkákni másokat megkeresni,hivogatni,prezentációkat tartani.Itt a belépés  is csak 25 dollár amivel már el tudod indítani az üzleted,és pénzt lehet vele keresni.Itt nincs kötelező vásárlás mint a másik MLM-s üzletben.
Itt nincsenek különböző bonuszok viszont 100% jutalmat kapsz a termékért. Mi a termék? A termék itt a tudás,hogyan keress pénzt az interneten ,hogyan alkalmazd és vele 10 blog amivel ezt megteheted.


Érdekel TÉGED is ez a nagyszerű lehetőség?


Itt 100% jutalmat,kifizetést kapsz.
Íratkozz fel hírlevelemre Itt és további információkat és 
egy ingyenes bemutató videót is kapsz a Titokról.

Ha alkalmazni is szeretnéd kattints a nagy sárga gombra.

További részletek az életemről illetve a titokról a következő blog bejegyzésemben találsz.

De elérhetsz a :

skype:fagyulako            

vagy a 0036 209831380      hétvégén

        004369919053127  -es telefonszámon is.        hétközben

További szép napokat

Üdv : Gyula       

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepenzkeresesothonrol.blog.hu/api/trackback/id/tr826557925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása