Online pénzkeresés othonrol !

Bevezetés az online marketing világába Hogyan érhetsz el sikereket,lehetsz sikeres. Tippek,információk az online üzlethez!!!

Friss topikok

  • Kovács Gyula Sándor: Köszönöm kérdésed de ez nem átverés mert akkor nem adnám meg az elérhetőségemet. Ha figyelmesen ol... (2014.08.20. 22:37) Külföldi munka VS rabszolga.

Címkék

Network Marketing Titkok.........

2014.07.22. 22:06 Kovács Gyula Sándor


  Egy blog szerkesztéséhez nem kell informatikai tudás.Ez megtanulható semmi rejtély nincs benne. Vannak üzleti blogok és ingyenes blogok, mint például WordPress blogok.  Az ingyenes blogokat nem igazán a cégek,üzletek építésére találták ki, mert erre nem igazán profik, és cenzúrázhatják és erre szerintem nincs szükséged.

Blog miben különbözik egy klasszikus weblaptól?

Weblap szerkesztéséhez szakértelem és informatikus vagy legalábbis informatikus tudás kell, és ez szinte megoldhatatlan ha nem értesz hozzá.De meg is csináltathatod üzleti weblapodat csak az elég sokba kerül.Ellenben a bloghoz semmilyen szaktudás nem kell, legalábbis a szerkesztéshez.

Az online marketing alapja a Landing page,capture page /értékesítési tölcsér,csatorna,  elkapó oldal/.

 Minden profi online marketinggel foglakozó szakember ezzel működteti az üzletét. Az Egyesült Állomokban már mindenki használ értékesítési csatornát.
 Miből áll ez? 
Ez egy blogból áll, amin keresztül kommunikálunk.

 A blogodon részletesen megismerik a termékedet, üzletedet, és ami talán a legfontosabb téged.

 Én is ezt teszem a saját területemen, és működik! Ahelyett hogy én hívogatnám a célközönségemet, ők hívogatnak engem. Na, ez nagy különbség! Ha te ezt szeretnéd megtanulni, hogy hogyan kell létrehozni, akkor kattints ide vedd meg az üzleti blogrendszert és a hozzá tartozó tudást,információt,hogy hogyan használd mindössze 25 dollárért!

Hiszen itt az Empowernél azt tanulhatod meg, hogy hogyan adj el bármit. Legyen az a bármi most, saját magad.

Egy másik nagy Marketing törvény: Legyél ott, ahol a célközönséged is ott van!

Ezzel az üzleti Bloggal ezt könnyedén megteheted.

További információért iratkozz fel hirlevelemre ITT,vagy olvasd további blog bejegyzéseimet.

Remélem tudtam segíteni egy kicsit ezzel az információval és remélem találkozunk még.

Üdv:    Gyula

Ui: Mindenkinek más üzlet tetszik. Más helyen érzi jól magát. De lényeg,hogy érezze jól magát, mert csak akkor lehet alkotni, ha az ember olyan környezetben dolgozik, ami nincs tele feszültséggel.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinepenzkeresesothonrol.blog.hu/api/trackback/id/tr406536039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása